Fra skak.dk – Jesper Thybo Stormester

Danmark har fået en ny stormester. Jesper Søndergaard Thybo scorede sin tredje GM-norm i Nordkalottens 40-års jubilæumsturnering, Xtracon Invite Chess 2020, og opfylder nu alle krav til at få den prestigefyldte titel stormester i skak.

I sidste runde mødte Jesper Thybo den ungarske stormester Ferenc Berkes, der med en remis var sikker på en udelt førsteplads i turneringen. Begge spillere havde således gavn af en hurtig fredsslutning, og de behøvede da heller ikke mere end 10 træk for at enes herom.

I skrivende stund er de andre partier i sidste runde stadig i gang, så denne artikel vil blive opdateret så snart runden er færdigspillet.

Nyheder om Xtracon Invite Chess 2020 kommer løbende på turneringens hjemmeside: xtraconinvitechess2020.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *